ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΩΝ

Μη συνηθίζεις να κουβεντιάζεις για πράγματα που δεν είδες με τα ίδια σου τα μάτια σαν να τα έχεις δει. Μη βεβαιώνεις με πεποίθηση εκείνα που έχεις ακούσει. Συνήθιζε τη γλώσσα σου να λέει πάντα αλήθεια. Το ψέμα γεννιέται συχνά από την επιθυμία να αρέσουμε στους ανθρώπους κι απομακρύνει από την ψυχή τον φόβο Θεού.

ΑΒΒΑΣ ΗΣΑΪΑΣ ο αναχωρητής

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Πρόσκληση στο εκπαιδευτικό σεμινάριο Εξομολογητικής

Αποτέλεσμα εικόνας για ιερεισ
Νέο κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων, από τον Νοέμβριο του 2016, για τους Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, θα πραγματοποιήσει το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τα οποία θα ολοκληρωθούν εντός του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους και θα λαμβάνουν χώρα στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιλίου.
Τίτλος του νέου κύκλου των σεμιναρίων είναι: «Διαχείριση προβλημάτων οικογενειακού βίου στο πλαίσιο της Ιεράς Εξομολογήσεως».
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως (1ος όροφος, γραφείο Διευθυντή Προσωπικού, Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Νικόδημος Αθανασίου), έως την Δευτέρα 31/10/2016.

Πρόγραμμα σεμιναρίου:                 

                          Ε Δ Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου