ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΩΝ

Μη συνηθίζεις να κουβεντιάζεις για πράγματα που δεν είδες με τα ίδια σου τα μάτια σαν να τα έχεις δει. Μη βεβαιώνεις με πεποίθηση εκείνα που έχεις ακούσει. Συνήθιζε τη γλώσσα σου να λέει πάντα αλήθεια. Το ψέμα γεννιέται συχνά από την επιθυμία να αρέσουμε στους ανθρώπους κι απομακρύνει από την ψυχή τον φόβο Θεού.

ΑΒΒΑΣ ΗΣΑΪΑΣ ο αναχωρητής

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου

Σε κατανυκτικό κλίμα βαθύτατης συγκίνησης μετά προσευχής, πραγματοποιήθηκε χάριτι Θεού και φέτος η Ιερά Πανήγυρη της Μονής μας, εν όψει της εορτής του Γενεσίου της Θεοτόκου (8 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους). 
Πλήθος κληρικών και πιστών τίμησαν την Παναγία μας το απόγευμα της 7ης Σεπτεμβρίου, κατά τον Εόρτιο Εσπερινό μετ'αρτοκλασίας και την Λιτάνευση της Ιεράς μας Εικόνος. 


 Εκ βαθέων καρδίας, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ.Χρήστο Παππού για όλες τις ευγενικές προσφορές του και τη στήριξή του. Ευχαριστούμε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου & όλους τους σεβάσμιους κληρικούς που παραστάθηκαν απόψε, και όλους τους εν Χριστώ αδελφούς που με την παρουσία τους τίμησαν την Παναγία μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε και την Φιλαρμονική του Δήμου μας, υπό την διεύθυνση του κ.Καλομοίρη, που φέτος όπως και κάθε χρόνο τιμούν την Παναγία μας συνοδεύοντάς μας στην Λιτάνευση της Ιεράς μας Εικόνος.



Και του χρόνου με υγεία, φώτιση και πλείστες ευλογίες!
Εκ της Ιεράς Μονής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου