ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΩΝ

Μη συνηθίζεις να κουβεντιάζεις για πράγματα που δεν είδες με τα ίδια σου τα μάτια σαν να τα έχεις δει. Μη βεβαιώνεις με πεποίθηση εκείνα που έχεις ακούσει. Συνήθιζε τη γλώσσα σου να λέει πάντα αλήθεια. Το ψέμα γεννιέται συχνά από την επιθυμία να αρέσουμε στους ανθρώπους κι απομακρύνει από την ψυχή τον φόβο Θεού.

ΑΒΒΑΣ ΗΣΑΪΑΣ ο αναχωρητής

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Τίμησαν την επέτειο γέννησης της Θεοτόκου στη Μονή της Ντάρδιζας


ΕΠΑΝΩ ο Δήμαρχος και η σύζυγός του προσκυνούν την εικόνα και συνομιλούν με το Μητροπολίτη και μέλη της Ιεράς Κοινότητας, στη δεύτερη φωτό οι Θανάσης Σχίζας, Μαρίνος Σαρλάς και Γιώργος Μαυροειδής και ΚΑΤΩ οι Ελένη Λιάκου και Στέλιος Νίκας κι οι θυγατέρες του Δημάρχου Φανή και Ευαγγελία.
Στην προτελευταία φωτό guest star μια μικρή θεοσεβούμενη από το Μενίδι, η Χρυσοβαλάντω με τη μητέρα της Σοφία Πετράκη
Με διήμερη πανήγυρη τίμησε τη γέννηση της Θεοτόκου η ομώνυμη Ιερά Μονή της Ντάρδιζας. 
Κεντρικό σημείο των εορταστικών εκδηλώσεων ο εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας, παρουσία του Μητροπολίτη Αθηναγόρα, που πραγματοποιήθηκε την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2015.
Την πανήγυρη τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας, ο Αναπλ. Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Φυλής Ελένη Λιάκου και ο τοπικός Σύμβουλος Φυλής Στέλιος Νίκας.

πηγη φύλαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου